INTERIEURADVIES OP MAAT

Sfeer, eenheid & comfort

Interieuradvies nodig omdat u toe bent aan vernieuwing van uw interieur of heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen? In uw zoektocht naar een passende inrichting denkt Chopard Interieur graag met u mee.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw woonwensen en komen tot een plan van inrichting. Hierbij staan sfeer, eenheid en comfort voorop. 

Als u wilt, ontzorgen wij u door de totale inrichting voor onze rekening te nemen. Zo richten wij al meer dan 30 jaar de mooiste huizen in Nederland en het buitenland in.

Landelijk interieur

Als specialist in het creëren van een landelijke sfeer, onderscheiden we vier woonstijlen: Chopard Basic, Chopard Classic, Chopard Country en Chopard Metropolitan. Ter inspiratie kunnen wij moodboards van deze woonstijlen met u doornemen. Zo krijgen wij inzicht in de stijl en inrichting die u voor ogen heeft en die bij u past.

Wij maken altijd een inrichtingsvoorstel op maat voor u. Bij nieuwbouw en verbouwingen werken wij zo nodig samen met uw architect of aannemer.

Projecten -loft oisterwijk

VIER WOONSTIJLEN

Bij het creëren van een landelijke sfeer maken we gebruik van vier beproefde woonstijlen. 

Van klassiek tot meer modern, er zit altijd wel iets bij dat u aanspreekt. Deze stijlen zijn puur richtinggevend; zij helpen u en ons bij het creëren van de sfeer die bij u past.

Maak een afspraak en laat u inspireren!

CHOPARD BASIC

CHOPARD COUNTRY

CHOPARD CLASSIC

CHOPARD METROPOLITAN