Chopard Interieur maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

25-jarig bestaan Chopard Interieur

25-jarig bestaan Chopard Interieur

In 1991 was er nog weinig aandacht voor het interieur en Chopard zette een trend.                                                      Begonnen met aparte woonaccessoires uit verre landen en een enkele bank heeft Chopard zich in de jaren ontwikkeld tot een volwaardige interieurzaak met klanten uit heel Nederland, waar men terecht kan voor het totaalplaatje voor een sfeervol, stijlvol interieur.
Het 25-jarig jubileum is een aanleiding voor de eigenaren Eric en Renee Hoeks om een feestje te vieren in het weekend van Zaterdag 5 en Zondag 6 november.De showroom krijgt een feestelijke entourage                                   met als thema 'Kunst in het Interieur'.