Chopard Interieur maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  • Uitgebreide collectie
  • 25 jaar ervaring
  • Showroom aanwezig
  • Passsend interieuradvies

Interieuradvies landelijke stijl

Bent u op zoek naar interieuradvies in landelijke stijl? Chopard Interieur ontvangt u graag in de showroom in Oisterwijk. Onze interieurzaak heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in landelijke en strakke ontwerpstijlen. Door hedendaagse ontwerpen te combineren met natuurproducten als linnen, katoen, krijtverf en hout geven wij interieuradvies aan diegenen met smaak voor de strakke landelijke stijl. Neem een kijkje op onze website of kom langs voor verschillende sfeerimpressies.

Interieuradvies in landelijke stijl dankzij jarenlange ervaring

Interieuradvies vraagt om specialisme, kennis en ervaring. Bij Chopard Interieur combineren we dagelijks alledrie. Verschillende woonstijlen lopen als een rode draad door onze werkzaamheden heen. Sinds presenteren we een nieuw concept.

Om de keuze voor een interieurinrichting makkelijker te maken, focussen wij ons op vier woonstijlen: Chopard Classic, Basic, Metropolitan en Country. Deze vier woonstijlen worden verbeeld in moodboards, sfeerimpressies aan de hand van foto’s, stoffen en verfkleuren. De voorliefde voor oude en natuurlijke materialen komt terug in onze showroom en in het interieuradvies dat wij onze klanten bieden.

Meer informatie over onze woonstijlen

Meer weten of deze woonstijlen? Bezoek onze showroom, gevestigd in een van de mooiste monumentale panden van Oisterwijk. Ook voor persoonlijk interieuradvies nodigen wij u graag uit langs te komen. Bij vragen over interieuradvies of een product dat u in onze collectie heeft gezien, kunt u ons ook contacteren op 013-528 74 66.Lees ook eens:

Interieuradvies landelijke stijl | Exclusieve meubelstoffen | Huis inrichten 3D | Woonwinkel Tilburg
pen, bril en tekeningen
handen
interieur ontwerp 3d tekening