Chopard Interieur maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  • Uitgebreide collectie
  • 25 jaar ervaring
  • Showroom aanwezig
  • Passsend interieuradvies

Interieuradvies Eindhoven

Voor interieuradvies in regio Breda, Den Bosch, Tilburg of Eindhoven bent u bij Chopard Interieur in Oisterwijk aan het juiste adres. Wij kunnen bogen op meer dan 25 jaar ervaring in het geven interieuradvies. In die tijd hebben we een indrukwekkende collectie opgebouwd met unieke meubels, interieurstoffen, vloeren, lampen en krijtverven. Zoekt u hulp bij het inrichten van uw interieur? Bij Chopard Interieur zijn wij u graag van dienst. Middels een persoonlijke benadering nemen wij graag uw interieurmogelijkheden gezamenlijk door. Door ruime ervaring en uitgebreide collectie in te zetten, voorzien wij uw woning in Breda, Den Bosch of Eindhoven graag van interieuradvies op maat.

Interieuradvies in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg middels een 3D ontwerp

Interieur kiezen op basis van een plattegrond is lastig. Een bouwtekening geeft weliswaar inzicht, maar laat niet zien hoe het geheel er uiteindelijk uit komt te zien. Voorbeelden van reeds ingerichte woningen kunnen als inspiratie dienen. Dit is echter geen juiste weerspiegeling van uw toekomstige interieur. Uw woning in Breda, Eindhoven of Den Bosch heeft daarom behoefte aan persoonlijk advies. Chopard Interieur biedt u interieuradvies in samendracht met 3D animatie. Hoe gaat dat in zijn werk? De plattegrond van uw woning wordt door een slim programma uitgetekend. Hieraan worden meubels, vloerbedekking en de rest van de inrichting aan toegevoegd. Zo ziet u meteen hoe uw woning er uit komt te zien. Voor interieuradvies bent u welkom in onze showroom aan de Lind 8 in Oisterwijk, onder de rook van Tilburg. Vanwege de tijd die het kost om een gedegen advies uit te brengen adviseren wij u wel om hiervoor eerst een afspraak te maken bij Chopard Interieur.

Kom vooral langs in onze showroom en neem contact op bij vragen

Bij Chopard Interieur staat persoonlijke advies voor de klant voorop. Uw persoonlijke inbreng is van groot belang bij het opstellen van het interieuradvies. Wij nodigen u graag uit langs te komen bij onze showroom in Oisterwijk, net buiten Tilburg. Op basis van uw wensen schetsen wij een op maat gemaakt interieuradvies. U kunt zelf aangeven welke meubels, gordijnen of vloer uw voorkeur geniet. Wilt u levendige voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op onze website en werp ter inspiratie een blik op onze projecten. Interieuradvies met een persoonlijk benadering en gedegen maatwerk, dat is waar Chopard Interieur voor staat. Neem voor meer informatie contact op door te bellen met telefoonnummer 013-528 74 66. U kunt ook een bezoek brengen aan ons prachtige monumentale pand in Oisterwijk, vlakbij Tilburg.


Lees ook eens:

Interieuradvies Eindhoven | Exclusieve meubels | Interieur op maat | Luxe vloerkleden
pen, bril en tekeningen
handen
interieur ontwerp 3d tekening